Fysiomobilae | Petra Kamphorst
1312
page-template-default,page,page-id-1312,page-child,parent-pageid-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Petra Kamphorst

Het werk als fysiotherapeut is heel divers en afwisselend. Ik zie verschillende patiƫntenpopulaties gedurende de week die ik behandel. De uitdaging om mensen weer in beweging te krijgen is een belangrijk doel binnen het behandelplan en ik zal dan ook samen met u kijken wat de juiste manier is.

Door middel van diverse cursussen heb ik mezelf de afgelopen jaren onder meer gespecialiseerd in hart- en longrevalidatie (COPD en astma), diabetes, schouderklachten, medical taping, Dry needling (extremiteiten) en hydrotherapie. Daarnaast heb ik veel ervaring met shockwave therapie en de behandeling van mensen met een nieuwe heup of knie. In de toekomst wil ik mij gaan specialiseren op het gebied van oncologische fysiotherapie.

 

Mijn werk bij FysioMobilae

Het werken bij Fysiomobilae bevalt mij al bijna 10 jaar erg goed. We hebben een leuk team, waarin goed samengewerkt wordt door de verschillende disciplines/ specialisaties die wij binnen de praktijk hebben. Ik denk dat dit de kracht van de praktijk is, helemaal gezien de groei die wij de afgelopen jaren hebben doorlopen. Wij zorgen er samen voor dat u op de juiste manier behandeld wordt.

 

Opleidingen
  • Fysiotherapie (2007)
  • Cursussen hartrevalidatie en COPD
  • Dry needling