Josine van Hulzen - Jansman - Fysiomobilae
1281
page-template-default,page,page-id-1281,page-child,parent-pageid-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Josine van Hulzen – Jansman

Als geriatrie fysiotherapeut houd ik mij bezig met de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten  die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Voorbeelden hier van zijn artrose, ziekte van Parkinson, dementie, COPD, hart- en vaatziekten en diverse neurologische problemen. Daarnaast zie ik veel patiënten voor revalidatie na en val waarbij botbreuken aan de orde zijn of revalidatie na een nieuwe heup/knie.

Het onderzoeken en uitvinden wat de oorzaak is van een probleem aan het menselijk lichaam vind ik ontzettend leuk en uitdagend. Samen met de patiënt het behandelplan maken en gezamenlijk aan een doel werken om er voor te zorgen dat de patiënt weer zelfstandig kan functioneren in het dagelijks leven geeft veel voldoening en ik haal er veel energie uit. Het is heel erg dankbaar dat een patiënt na een goede revalidatie weer zelf een stukje kan wandelen of op de fiets een boodschap kan doen.

 

Mijn werk bij FysioMobilae

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Fysiomobilae en het is een fijne praktijk om te mogen werken. Veel afwisseling in de dagen en een goede collegiale sfeer.

 

Opleidingen
  • Fysiotherapie Saxion Hogeschool Enschede (2008)
  • Geriatrie Fysiotherapie Avans (2014)
  • Medical tape
  • COPD cursussen
  • Cursus psychogeriatrie
  • Valpreventie

Registratie: BIG 19910532204