Ioanna Karkantzia - Fysiomobilae
1329
page-template-default,page,page-id-1329,page-child,parent-pageid-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ioanna Karkantzia

Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan doordat ik het menselijk lichaam ontzettend interessant vind in zijn efficiëntie en complexiteit. Mijn fysiotherapeutische kennis in combinatie met mijn (top)sportachtergrond is een meerwaarde bij het behandelen van patiënten. Als fysiotherapeut word je als ‘expert in het menselijke bewegen’ gezien maar doordat ieder mens uniek is blijft het altijd een mooie uitdaging om een ieder op zijn eigen specifieke hulpvraag te kunnen helpen.

 

Mijn werk bij Fysiomobilae

Sinds maart 2012 woon ik in Nederland; ik kom oorspronkelijk uit Griekenland. Ik heb in 2010 de opleiding fysiotherapie in Griekenland afgerond. Om in Nederland te mogen werken heb ik o.a. een aanpassingsstage bij Fysiomobilae moeten volgen. Deze stage is in mei 2013 afgerond en sindsdien ben ik BIG geregistreerd en bij Fysiomobilae werkzaam. Ik vind de sfeer bij FysioMobilae heel goed en ik vind het fijn om met een breed gespecialiseerd en innoverend team samen te werken.

 

Opleidingen
  • Fysiotherapie in de A.T.E.I. Thessalonikis in Griekenland (2010)
  • Shockwave therapie (2011)
  • Medical taping (2011)
  • McKenzie A cursus (lumbale wervelkolom) (2016)
  • Master psychosomatische fysiotherapie i.o.

Registratie: BIG 89914868604