Ineke Witte - Fysiomobilae
1305
page-template-default,page,page-id-1305,page-child,parent-pageid-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ineke Witte

Ik werk al sinds 1987 met veel plezier bij deze praktijk, die ik in de loop der jaren heb zien groeien en opbloeien. Omdat ik altijd wel nieuwsgierig was naar het verhaal achter een klacht heb ik naast de opleiding fysiotherapie ook nog de opleidingen psychosomatisch fysiotherapie en adem- en ontspanningstherapie gedaan.

Ik werk veel met mensen met chronisch pijn, chronisch vermoeidheid,  hyperventilatie, hoofdpijn, angst- of paniekstoornis, burn-outklachten, en fibromyalgie. Dit doe ik  door ontspanningsoefeningen, adem- en aandachtstraining en met behulp van gesprekken met als doel de onderliggende problemen helder te krijgen, deze te verwerken, op te lossen of beter te hanteren.

Ik vind het een uitdaging om in mijn behandeling iemand actief te betrekken door samen haalbare, waardevolle doelen te stellen en handvatten en inzicht te bieden om zelf weer grip op de klachten te krijgen.

 

Mijn werk bij FysioMobilae

De fysiotherapie is zo’n uitgebreid en breed vakgebied dat je in je eentje niet meer alles kunt weten en doen: samenwerken is steeds belangrijker. En dat is wat we doen bij FysioMobilae. We hebben veel specialisaties in huis en dat werkt heel prettig!

 

Opleidingen
  • Fysiotherapie (1987)
  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Adem- en onstpanningstherapie

Registratie: BIG 59035550604