Fysiomobilae | Herman Tichelaar
1309
page-template-default,page,page-id-1309,page-child,parent-pageid-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Herman Tichelaar

Na 40 jaar als fysiotherapeut, acupuncturist en mede eigenaar werkzaam te zijn geweest bij FysioMobilae ben ik op 1 juli 2016 gestopt als fysiotherapeut. Als acupuncturist blijf ik aan FysioMobilae verbonden. Mijn passie voor psychosomatiek zet ik in bij de begeleiding van een aantal preventieprogramma’s voor medewerkers van Hogeschool Windesheim.

Het vak is te mooi om daar op 65 jarige leeftijd al mee te stoppen.

 

Mijn werk bij FysioMobilae

FysioMobilae is in de afgelopen decennia op een gezonde manier uitgegroeid tot een grote praktijk waarin veel disciplines met elkaar samenwerken. Therapeutische vaardigheden, empathie en gevoel voor humor zijn een paar van de kenmerkende kwaliteiten die FysioMobilae kleur geven. Elkaar consulteren is vanzelfsprekend. De pati├źnt profiteert. Het is erg prettig om in deze sfeer te kunnen blijven werken. De uitspraak “Het geheel is meer dan de som der delen” gaat zeker op voor deze energieke, innovatieve en ondernemende praktijk.

 

Opleidingen
  • Fysiotherapie (1976)
  • Klassieke Acupunctuur (1984)
  • Psychosomatische Therapie (2001)
  • Bewustzijn In Beweging┬á (2010)

 

Meer informatie over acupunctuur vind u hier.