Revalidatie na een Corona infectie - Fysiomobilae
3577
post-template-default,single,single-post,postid-3577,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Revalidatie na een Corona infectie

Revalidatie na een Corona infectie

Multidisciplinaire revalidatie na een Corona infectie in de eerste lijn

Corona patiënten kunnen vanaf nu voor nazorg terecht bij FysioMobilae.  We richten ons hierbij op zowel de patiënten na ziekenhuisopname (evt. met aansluitende opname in een revalidatiecentrum) als op patiënten die niet opgenomen hoefden te worden maar wel restklachten ervaren. 

De problemen die Corona patiënten ervaren zijn vaak complex en behoeven een multidisciplinaire aanpak en daarom werken wij samen met verschillende andere disciplines zoals een psycholoog, een diëtist, een logopedist en een ergotherapeut.  

Nazorg is belangrijk want een infectie met corona kan zorgen voor veel problemen en/of beperkingen in het dagelijks leven.

Je kunt hierbij denken aan:

  • Ademhalingsproblemen
  • Verminderde conditie
  • Gewrichtspijn
  • Stijfheid
  • Verminderde spierkracht
  • Algehele vermoeidheid
  • Moeite met uitvoeren van dagelijkse activiteiten
  • Mentale klachten

Mocht u één of meerdere van deze klachten ervaren dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Eén van onze in longfysiotherapeuten zal een screening afnemen. Naar aanleiding van deze screening wordt een op maat gemaakt behandeltraject gestart en verwijzen we u indien wenselijk door naar één of meerdere andere disciplines.
Onze longfysiotherapeuten hebben zich de afgelopen weken geschoold in de nazorg voor Corona patiënten en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.   

Onze praktijk is aangesloten bij Chronisch Zorgnet en bij Fynon. 

Bij vragen of het maken van een afspraak neem contact op met FysioMobilae.

Dit programma is een samenwerking tussen Dietistenpraktijk Slotman, Habito Ergotherapie, Logopediepraktijk Zwolle, Prisma Psychologie en FysioMobilae. 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie