PMO / health check - Fysiomobilae
2343
page-template-default,page,page-id-2343,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

PMO / health check

Hoe vitaal zijn uw medewerkers?

 

Eén van de aspecten van duurzame inzetbaarheid is vitaliteit. Heeft u inzicht in de vitaliteit van uw medewerkers? Wat zijn aandachtspunten binnen uw bedrijf op het gebied van gezondheidsmanagement om ziekte en dus uitval te voorkomen?

 

PMO / health check

 

Bij een PMO (periodiek medisch onderzoek) of een health check staat het signaleren van gezondheidsrisico’s centraal. Deze risico’s worden in kaart gebracht en naar de werknemers gecommuniceerd. De werknemer wordt vervolgens, indien van toepassing, gemotiveerd hun levensstijl te verbeteren. Dit is dé kans om een gezonde leefstijl van uw werknemers te stimuleren!

 

Inhoud

 

Een health check bestaat uit vragenlijsten en lichamelijke testen. We beschikken over een grote database aan vragenlijsten (op het gebied van gezondheid, leefstijl, gezondheidsrisico’s, werkstress, werkbeleving), zodat we precies uit kunnen vragen wat binnen uw bedrijf van belang is.

De basis health check bestaat uit de volgende testen:

 

  1.    Lengte en gewicht
  2.    Body Composition Analyser
  3.    Bloeddruk en hartslag
  4.    Vitale capaciteit (spirometer)
  5.    Knijpkracht
  6.    Cholesterol en glucose
  7.    Sit and reach

Deze kan aangevuld worden met andere testen, zoals een fiets-, reactiesnelheid- of balanstest.

 

Aan de hand van de uitslagen van de vragenlijsten en de lichamelijke testen wordt een leefstijl- en adviesgesprek gevoerd met uw medewerker.

 

Kosten

 

Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de kosten.