Health check

Health check voor particulieren

 

Naast de health checks die wij afnemen bij medewerkers van bedrijven kunt u ook als particulier een health check bij ons afnemen.

 

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met uw gezondheid? Een health check kan daar inzicht in geven. Maak een afspraak met ons!

Wat is een health check?

Een health check geeft u inzicht in uw gezondheid middels vragenlijsten en lichamelijke testen.

 

De vragenlijsten gaan over uw leefstijl en gezondheid. De lichamelijke testen die in de ‘basis’ health check worden afgenomen zijn:

 

  1.    Lengte en gewicht
  2.    Body Composition Analyser
  3.    Bloeddruk en hartslag
  4.    Vitale capaciteit (spirometer)
  5.    Knijpkracht
  6.    Cholesterol en glucose
  7.    Sit and reach

 

Met de informatie uit de vragenlijsten en de lichamelijke testen kunnen we u inzicht geven in uw gezondheid. Waar mogelijk denken we graag mee in hoe u een gezondere leefstijl kunt realiseren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Wanneer u zich aanmeldt voor een health check, dan ontvangt u voorafgaand aan de afspraak bij ons vragenlijsten per mail. Deze worden opgeslagen in een afgeschermd online systeem waarbij uw privacy strikt gewaarborgd is.

 

Tijdens de afspraak die we met u maken, nemen we de lichamelijke testen bij u af. Dit doen we op onze locatie On Campus (bij Hogeschool Windesheim).

 

Aansluitend bespreken we de resultaten aan de hand van een digitaal verslag, dat u ook toegestuurd krijgt per mail. Tevens krijgt u evt. tips en aanbevelingen om uw leefstijl te optimaliseren.

 

De duur van de afspraak is 45 minuten.

Kosten

Een basis health check zoals hierboven beschreven kost 90 euro excl btw.

 

Informeer bij uw zorgverzekeraar of er mogelijk een deel vergoed wordt.

Aanmelden

Als u zich aan wilt melden voor een health check, vul dan onderstaand contactformulier in.