Trifit programma - Fysiomobilae
1042
page-template-default,page,page-id-1042,page-child,parent-pageid-746,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Trifit programma

Trifit Programma

TriFit: totaalaanpak van werkgerelateerde stressklachten voor werknemers van Hogeschool Windesheim

Ervaar je veel stress en werkdrukklachten? Kom dan in actie en geef je op voor de pilot van TriFit, fit van lichaam, fit van geest, fit in het werk.

Wat is Trifit?

TriFit is een vernieuwend 12 weeks trainingsprogramma ontwikkeld door een multidisciplinair team van fysiotherapeuten, psychologen, coaches en logopedisten. In de training wordt tegelijkertijd gewerkt aan fysieke én mentale fitheid. Voorafgaand aan de training krijg je een intake en een fitheidstest en maak je online de Werkenergieanalyse©. Op basis daarvan onderzoeken we met jou of de TriFit training geschikt voor je is of dat er iets anders nodig is. In de TriFit training is er gedurende 12 weken runningtherapie ( hardlopen of wandelen), zijn er 8 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur die gezamenlijk begeleid worden door een ontspanningstherapeut en stresscoach. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers. Doel van de training is om de stress- en overbelastingsklachten te verminderen, de vitaliteit te verhogen en het gevoel van verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn te vergroten.

Voor wie is Trifit geschikt?

  • Werknemers die overmatige stress- en werkdrukklachten ervaren
  • Werknemers die een verhoogd risico lopen om uit te vallen
  • Werknemers met een onbalans in werk en privé

 

Het volgende traject start eind januari 2018. Voor meer informatie kunt u mailen naar mstreek@fysiomobilae.nl