Preventieve training fysieke belasting - Fysiomobilae
1040
page-template-default,page,page-id-1040,page-child,parent-pageid-746,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Preventieve training fysieke belasting

Preventieve training fysieke belasting

Deze interactieve training is erop gericht om werkgerelateerde klachten bij werknemers van Hogeschool Windesheim te voorkomen of te verminderen.

De training is bedoeld voor werknemers van Hogeschool Windesheim, die risico lopen om rug- nek of CANS klachten te krijgen, als gevolg van veel beeldschermwerk.

Wat is het doel van de training?

Doel van de training is:

  • Bewustwording op het gebied van werkhouding en werk gedrag
  • De vaardigheid krijgen om de eigen werkplek op een juiste manier in te richten
  • Tips en trics krijgen om op een gezonde manier te werken
  • Delen van ervaringen en leren van elkaar

Hoe werkt de training?

Tijdens de training zal aan de hand van de 5 W’s (werktaken, werktijden, werkdruk, werkhouding en werkplek) dieper worden ingegaan op werkhouding en werkgedrag. Daarnaast zal in een praktisch deel worden geoefend met het inrichten van een werkplek en het uitvoeren van preventieve oefeningen ter voorkoming van fysieke klachten.

 

De training wordt vergoed voor werknemers van Hogeschool Windesheim via het Livvit pakket. Het is mogelijk om je als individu aan te melden. Ook is het mogelijk om je aan te melden met je team.  De training kan dan zo nodig worden toegespitst op vragen die er liggen binnen een team.

 

De eerstvolgende training vindt plaats op dinsdag 21 november van 9.00-12.00 uur

Voor vragen of om aan te melden kun je mailen naar: mstreek@fysiomobilae.nl