Zwangerfit - Fysiomobilae - Fysiotherapie Zwolle, Dalfsen & Laag-Zuthem
1036
page-template-default,page,page-id-1036,page-child,parent-pageid-1030,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Zwangerfit

Wat is Zwangerfit®?

Zwangerfit® wordt in Dalfsen bij Kontrast Sport & Wellness aangeboden voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap willen blijven bewegen.

Wanneer je zwanger bent, is het belangrijk om fysiek goed in conditie te blijven om klachten te voorkomen of te verminderen. Hiervoor bieden wij een cursus op maat voor jou aan!

De cursus zal bestaan uit theorie en praktijk. Bij de theorie komen tips aan de orde voor tijdens de bevalling, en worden ademhalingstechnieken besproken en geoefend. Verder zal er aandacht gegeven worden aan je houding.

Iedereen krijgt een op maat gemaakt trainingsprogramma met cardio- kracht- en balansoefeningen.

Zwangerfit Fysiomobilae

Zwangerfit® wordt gegeven door (sport)fysiotherapeut Lioe Kwee. Zij is moeder van twee kinderen en heeft in 2009 een erkende opleiding gevolgd om deze cursus te mogen geven.

 

De lessen worden gegeven op donderdag avond. Zwangerfit® met theorie is van 20.00 tot 20.30 uur. De andere cursussen zijn van 20.30 tot 21.30 uur.

 

Momenteel is er geen Zwangerfit ivm de Corona Crisis. Als de huidige maatregelen worden opgeheven zal er weer een nieuwe groep Zwangerfit starten, datum volgt.

Kosten

Cursus voor de bevalling (incl. intake)

ZwangerFit, 9 lessen voor de bevalling:  € 175,-   

ZwangerFit zonder theorie, 9 lessen voor de bevalling: € 150,-  

 

Cursus na de bevalling:

ZwangerFit,  6 lessen na de bevalling: € 95,-   

 

Complete pakket:

ZwangerFit, 9 lessen voor en 6 lessen na de bevalling: € 225,-

Onze Zwangerfit® therapeut 

Lioe Kwee

Meer informatie 

Voor informatie kun je mailen naar Lioe of contact met ons opnemen.